Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


När världen vänds upp och ner behöver vi fasta punkter. Idrotten är en sådan för många, inte minst barn och ungdomar. Det är viktigt att vi redan nu vidtar åtgärder så att våra idrottsföreningar kan fortsätta med sin verksamhet på bästa möjliga...
 
Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdra...
 
Tips på teman för tränar- och ledarutbildningar under och efter Coronakrisen. Vi bjuder in till en enkel workshop där vi presenterar digitala verktyg och material som finns tillgängliga för er att använda vid exempelvis tränarträffar, styrelsemöte...
 
Här når du information dels från idrotten men också allmän information. Här finns också länkar till översatt information. Välkommen att kontakta oss, vårt arbete har inte avstannat vi anpassar oss och arbetar mer digitalt.
 
Materialet består av flera olika kullekar med påsktema. Använd lekarna i familjen under påsklovet eller som uppvärmning vid träning för barn.
 

Distriktsstämmor 2020

(2020-04-08 06:00)
 
I dessa speciella tider är det dags att testa andra sätt att träffas. Det går alldeles utmärkt att genomföra en lärgrupp digitalt. Kontakta din idrottskonsulent.
 
Passa på - planera för kommande verksamhet! Projektstöd IF barn- och ungdomsidrott ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 

Sommaridrottsskola 2020

(2020-04-04 06:00)
RF-SISU Dalarna erbjuder en ledarutbildning med färdiga lek- och teoripass för att skapa mervärde för deltagarna. Vi bistår med upplägget och utbildning av ledare.
 
Ett projekt tillsammans med Skolidrottsförbundet. Projektet syftar till att få fler barn och ungdomar med egen migrationserfarenhet aktiva i Skol IF, främst när det gäller tjejer.
 
Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas.
 
 
Coronaviruset påverkar idrottsrörelsen, vi rekommenderar att man följer Riksidrottsförbundets information som uppdateras löpande.
 
Särna Skidklubb är ett gott exempel på hur viktig föreningen är för den lilla orten. Med flertal lyckade arrangemang och samarbeten skapas engagemang och delaktighet som fungerar likt en motor för hela samhället.
 
Utbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt
 
12

 

 

 

 

Postadress:
Dala Kusksällskap - Ridsport
Dammvägen 1
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: 0737775852
E-post: dalakusksallskap@outlook.com

Se all info